Explorers

In de Explorerleeftijd (14 t/m 17 jaar) willen de jongeren graag deel uit maken van een groep. Ze zijn bereid een deel van zichzelf opzij te zetten om te voldoen aan het patroon wat bij zo’n groep hoort. Sport, toneel, muziek, techniek, het maakt soms helemaal niets uit. De jongeren zijn op deze leeftijd heel gevoelig voor kritiek van andere jongens of meisjes en zullen hun best doen om “erbij te horen”. Inmiddels zijn ze steeds zelfstandiger geworden. Vandaar dat ze geen leiding maar begeleiding hebben, en zelf hun programma maken.

De jongens en meiden organiseren ook dit jaar weer hun eigen leuke vrijdagavonden. Ze bedenken het zelf, organiseren dit en zorgen dat er voldoende geld in kas komt voor leuke programma’s, weekenden en het zomerkamp. Zelf, maar wel met ondersteuning van de begeleiding.

Een willekeurige greep uit het activiteitenaanbod: survivallen, theater spelen of bezoeken, film kijken, levend cluedo, zeilen, discussies voeren, spelletjesavonden, volleybal, tafelvoetbaltoernooi, een activiteit voor gehandicaptensoos Ons Clubke organiseren, een verre hike, naar Appelpop, een weekendje weg, strandzeilen, een verrassende doolhof, en het zomerkamp!

Een zeer vol maar afwisselend programma, enthousiasme, een grote inzet, samenwerking en verantwoordelijkheid, eigen initiatief en veel gezelligheid. Daarmee maken de Explorers de vrijdagavonden tot hun eigen topavonden.

Explorers

Jongens en meisjes gemengd
Vanaf 15 t/m 17 jaar

Elke vrijdag
20:00 – 22:00 uur

Kom proefdraaien

Lijkt het je leuk om eens mee te draaien of om lid te worden? Stuur ons een berichtje en de speltak laat je weten wanneer je kunt komen proefdraaien.

Activiteiten Explorers

23aug

Eerste groepsbijeenkomst na zomervakantie

06sep

Geen groep (Jubileumweekend moesland)

14sep

Overvliegweekend

Geen evenementen gevonden!