Bevers

Bevers

Spelenderwijs leert een kind veel. In het spel leert het omgaan met andere leeftijdsgenootjes, en om zijn mogelijkheden steeds verder te ontwikkelen. Op deze leeftijd beginnen kinderen met het aanleren van vaardigheden zoals: samenwerken, zwemmen en balspelen. Fantasie wordt uitgeleefd in het spel. Fantasie en werkelijkheid lopen vaak nog kris kras door elkaar heen. Bevers zijn meisjes en jongens uit groep 2 en 3.

Elke zaterdagmiddag, van 15 tot 16:30, draaien we een leuk programma. In het nieuwe Hotsjietonia-thema beleven de bevers avonturen vanuit het gezichtspunt van Stuiter. Ook zijn er nog andere themafiguren zoals: Bas Bos (kan alle vragen over planten en dieren beantwoorden), Keet Kleur (is een tiener en een echte kunstenares), Rozemarijn (is een leuke, gezellige en praktische vrouw en is dol op koken), Stanley Stekker (is de technische man van Hotsjietonia, hij is gek op cijfers) en Sterre Stroom (is een stoere vrouw die houdt van kamperen en reizen. Ze is altijd in voor een speurtocht of gave activiteit). Ook met de andere bewoners van het dorp Hotsjietonia beleven we leuke en spannende avonturen en hebben we gezellige weekendjes. Eens in de zoveel tijd hebben we ook een leuke dag met alle Bevers uit de regio, de “Bever-doe-dag”.

bevers

Jongens en meisjes gemengd
Vanaf 5 t/m 7 jaar

Elke zaterdag
15:00 – 16:30 uur

Kom proefdraaien

Lijkt het je leuk om eens mee te draaien of om lid te worden? Stuur ons een berichtje en de speltak laat je weten wanneer je kunt komen proefdraaien.

Activiteiten bevers

28jun

Laatste groepsbijeenkomst voor zomervakantie 28/29

07jul

Zomerkamp bevers

23aug

Eerste groepsbijeenkomst na zomervakantie

06sep

Geen groep (Jubileumweekend moesland)

Geen evenementen gevonden!
Meer laden